Expirate

#REUSEREVOLUTION – ALEGE AMBALAJUL RETURNABIL – Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Este posibil să renunțăm la ambalajele de unică folosință rezultate din comenzile online?

Carturesti.ro și start-up-ul R-Create se ambiționează să răspundă DA la această întrebare. Inițiativa de a introduce, în premieră pe piață din România, un ambalaj returnabil pentru comerțul online aparține startup-ului R-Create în colaborare cu carturesti.ro, FAN Courier și Sinapseria.

Vom testa în această lună o soluție inovatoare care permite diminuarea cantităților de ambalaje de unică folosință rezultate în urma comenzilor online. Astfel, în perioada 20 mai – 2 iunie, când vei comanda de pe carturesti.ro, vei putea opta pentru livrarea comenzii în ambalajul returnabil R-Create.

Ce înseamnă a opta pentru ambalaj returnabil R-Create?

În loc să îți ambalăm produsele comandate în cutii de carton, le vom sigila în ambalajele speciale, realizate de R-Create, și le vom preda curierilor de la FAN Courier sau Sinapseria (tu alegi).

Când curierul ajunge la tine, desigilează ambalajul în fața ta, îți predă produsele și ia ambalajul înapoi, reintroducându-l ulterior în circuitul de împachetare.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo