Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Termeni și condiții

Ce este Crazy-Deals.ro?

Crazy-Deals.ro este un site care oferă in mod gratuit, oricărui vizitator, cele mai bune vouchere, coduri reducere, promoții și reduceri de la peste 170 de magazine online din Romania.

Crazy-Deals.ro funcționează utilizând marketingul afiliat prin adăugarea de linkuri de afiliere către magazine online.

Folosirea și accesarea sit-ului este gratuită pentru orice vizitator, atâta timp cât vizitatorii respectă termenii și condițiile acestuia.

Ca vizitator și, deci, utilizator al sitului Crazy-Deals.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Ne rezervam dreptul de a modifica în orice moment situl Crazy-Deals.ro sau să suspendam funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Secțiunea 1. Dreptul de proprietate

Toate informațiile de pe Crazy-Deals.ro, în cazul în care nu este specificat altfel, se află sub protecția legilor privind dreptul de proprietate intelectuală.

Este interzisă reproducerea sau copierea lor integrală, iar dacă utilizați parțial în alte situri fotografiile, informațiile sau articolele din blog, includeți un link către articolul sau pagina de unde au fost preluate.

Secțiunea 2. Citirea și acceptarea termenilor și condițiilor

Pentru accesarea acestui site web este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Situl Crazy-Deals.ro utilizează cookie-uri provenite de la terți (a se citi “Politică cookie-uri”)

Secțiunea 3. Acuratețea informațiilor

Crazy-Deals.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se încearca pe cât posibil ca la publicarea lor să fie cat mai exacte și actualizate.

Secțiunea 4. Servicii

Acest site funcționează utilizând marketing afiliat.

Crazy-Deals.ro funcționează utilizând marketingul afiliat, de aceea o comandă plasată prin accesarea unui link de afiliere de pe situl nostru poate genera un comision pentru noi. De menționat faptul că prețul final plătit de dumneavoastră pentru un produs(e) sau serviciu prin referință de pe situl Crazy-Deals.ro, nu se modifică, deoarece comisionul este suportat de către magazinul online de pe care se va face achiziția finală și nu de către dumneavoastră.

Ce este marketingul afiliat?

Marketing afiliat este o formă de marketing online care se bazează pe modele de plată pe performanță și Cost Per Acțiune (CPA). În marketingul afiliat, un comerciant denumit și advertiser răsplătește unul sau mai mulți afiliați pentru fiecare acțiune efectuată pe situl său.

Referințe:

Secțiunea 5. Neangajarea răspunderii

Crazy-Deals.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site.

Ofertele de pe situl Crazy-Deals.ro sunt oferite în forma în care vin de la comerciant. Crazy-Deals.ro nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui sit, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui sit și cumpărarea produselor direct de pe situl diferiților comercianți ale căror produse sunt promovate pe situl Crazy-Deals.ro se face pe propriul risc. Crazy-Deals.ro nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Crazy-Deals.ro nu răspunde de eventualele defecte ale produselor cumpărate prin intermediul sitului nostru de pe situl diferiților comercianți. Toată responsabilitatea acestor defecte și prejudiciul moral adus clientului revin în sarcina comercianților.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință se va face direct cu comercianții care au spre vânzare ofertele prezentate pe Crazy-Deals.ro, deci Crazy-Deals.ro nu este implicat în mod direct în procesul de vânzare a acestor produse ci acestea sunt prezentate pe Crazy-Deals.ro în scop informativ fiind considerate ca fiind utile potențialilor clienți.

Secțiunea 6. Neangajarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile si ofertele prezentate pe situl Crazy-Deals.ro sunt cele comunicate de către fiecare comerciant în parte și pot sau nu să includă cheltuielile de livrare și alte cheltuieli necesare finalizării comenzii. Pentru fiecare comandă în parte clientul are obligația să verifice pe situl fiecărui comerciant dacă aceste cheltuieli (sau oricare alte cheltuieli adiționale prețului de vânzare) sunt incluse sau nu în prețul de vânzare.

Secțiunea 7. Neangajarea răspunderii pentru livrare

Pentru fiecare comandă/ produs plasată către unul dintre comercianți (indiferent de metodă: email, site, etc.) clientul are obligația să verifice termenii de livrare inclusiv dacă va fi perceput un tarif de livrare suplimentar ce va fi plătit către firme de curierat.

Secțiunea 8. Neangajarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se va face conform politicii fiecărui comerciant în parte, Crazy-Deals.ro nefiind implicat în niciun fel în acest proces.

Secțiunea 9. Neangajarea răspunderii pentru garanția produselor. Politica de returnare

Clientul are obligația să verifice politica de returnare și perioada de garanție a fiecărui produs comandat direct pe situl fiecărui comerciant, Crazy-Deals.ro nefiind implicat în niciun fel în acest proces

Secțiunea 10. Neangajarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri

Crazy-Deals.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitata/ nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Crazy-Deals.ro nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale sitului, setări, sau actualizări.

Crazy-Deals.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura siturilor care pot fi accesate prin link-uri de pe situl nostru. Pentru respectivele situri, răspunderea integrală o poarta proprietarii site-urilor în cauză.

Secțiunea 11. Încheierea acordului

Crazy-Deals.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați Crazy-Deals.ro

Vizitarea în continuare a acestui site presupune ca înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile din această pagină.

Ultima modificare a acestor Termeni și condiții: 01/09/2022

Crazy-Deals.ro
Logo