Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

RECOMANDAT

Echilibreză-ți Viața cu Abonamentul SanoPass FIT Lite

Sanopass.ro
Îți place oferta?+4
Îți place oferta?+4

Echilibrați-vă stilul de viață cu noul abonament SanoPass FIT Lite, soluția perfectă pentru cei care caută flexibilitate în regimul lor de sănătate și fitness. Cu 4 intrări gratuite pe lună la sălile de fitness din categoria Golden Circle și Acces General, un serviciu gratuit de Medicină Generală și Internă și multe alte beneficii, acest abonament te ajută să îți optimizezi stilul de viață fără compromisuri.

📋 Beneficii Abonament SanoPass FIT Active:

  • 4 intrări gratuite/lună la sălile din categoriile Golden Circle și Acces General
  • 1 serviciu gratuit de Medicină Generală și Internă
  • Consiliere Medicală Telefonică nelimitată
  • Antrenamente online și LIVE (Pilates, Fitness, Recuperare Medicală)
  • 5% cashback la serviciile medicale achitate prin aplicația SanoPass

💡 Pentru a activa abonamentul, vizitează site-ul Sanopass.ro și urmează instrucțiunile pentru achiziționarea abonamentului SanoPass FIT Lite.

Nu uita, pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții, reduceri și oferte SanoPass, revino pe Crazy-Deals.ro! Aici vei găsi mereu cele mai bune oferte pentru un stil de viață mai bun și mai sănătos.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Sanopass.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Sanopass.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo