Politica de Confidentialitate

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://crazy-deals.ro/

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Colectam numele si adresa ta de email, pentru a iți putea răspunde cererii tale.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta sa înțelegem modalitatea in care vizitatorii noștri folosesc site-ul – poți citi mai multe despre cum Google folosește informațiile tale personale aici: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Poți, de asemenea, sa renunți la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Un lucru de reținut este ca datele colectate prin Google Analytics sunt total anonimizate. Ce in seamănă asta? Sa presupunem ca tu accesezi site-ul de la adresa de IP 123.123.3.45, noi vom vedea ca ai intrat pe site-ul nostru, cat timp ai stat ce pagini ai vizitat , dar nu te putem identifica după ip-ul de la care ai accesat  (  respectiv, 123.123.3.45, cum am dat exemplu mai înainte ), ci noi vom vedea doar un număr.

Publicitate Targhetata

Folosim informațiile tale personale pentru a-ti putea oferi publicitate cat mai potrivita (targetata) sau informatii legate de marketing care ti-ar putea starni interesul. Pentru mai multe detalii legate despre cum functioneaza publicitatea targetata, poti sa vizitezi pagina celor de la Network Advertising Initiative’s (“NAI”): http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

De asemenea, poți sa renunți la publicitatea targetata aici:

In plus, poți sa renunți la unele din aceste servicii prin vizitarea portalului de renunțare al celor de la Digital Advertising Alliance: http://optout.aboutads.info/.

Cu cine partajăm datele tale

In acest moment, datele d-voastră necesare pentru a naviga si utiliza site-ul nu sunt partajate cu terțe parți.

Cât timp îți păstrăm datele

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

[email protected]

Cum îți protejăm datele

Serverele pe care este gazduit site-ul este securizat si protejat de tehnologii de ultima generatie pentru a pastra toate datele in siguranta.

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

 • pagini pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, pagini pe care le-ai vizualizat recent
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Drepturile Tale

Dreptul la acces

Ai dreptul de a obtine de la noi confirmarea daca datele tale cu caracter personal sunt procesate si acolo unde se aplica, de a cere acces la ele. Daca vrei sa primesti aceasta confirmare sau sa obtii acces la datele tale cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la [email protected]

Dreptul la rectificare

Ai dreptul sa ne ceri sa stergem datele tale personale care nu corespund realitatii. Luand in considerare scopurile procesarii de date, ai dreptul de a-ti completa datele personale incomplete.

Dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat)

In anumite circumstante, vei avea dreptul de a cere sa-ti fie sterse informatiile pe care noi le detinem despre tine:

 • Cand datele nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate,
 • Cand ti-ai retras consimtamantul si nu exista alta baza legala pentru care noi sa continuam sa le procesam,
 • Cand ai obiectat la procesarea datelor tale si nu exista alte motive legitime de a continua sa facem asta,
 • Cand datele au fost procesate in mod ilegal, sau
 • Cand datele trebuie sa fie sterse pentru a respecta o anumita obligatie legala.

Dreptul la restrictionarea procesarii

Ai dreptul de a cere restrictionarea procesării datelor tale în următoarele situații:

 • Dacă acuratețea datelor este contestată, procesarea poate fi restricționată pe perioada necesară care ne permite nouă să le verificăm acuratețea,
 • Dacă procesarea este ilegală și ceri restricționare în loc de ștergere,
 • Dacă nu mai avem nevoie de datele tale pentru scopurile în care au fost colectate, dar ai nevoie de ele cu privire la o chestiune legală,
 • Dacă ai obiectat la procesarea de către noi a datelor personale pe baza unor interese legitime, în timp ce se așteaptă să se determine dacă interesele noastre legitime folosite ca bază pentru procesarea datelor tale încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale.

Dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale și drepturi legate de procesele automate de decizie

Ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale pe motive legate de situația ta particulară, în orice moment al procesării datelor tale, inclusiv la activitatea de profiling. În urma obiecției tale, noi vom opri procesarea datelor tale. Nu vom face acest lucru dacă putem demonstra motive legitime importante pentru continuarea procesării care sunt mai presus de interesele tale cu privire la drepturile și libertățile tale fundamentale, sau dacă este necesar să se continue procesarea pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor chestiuni legale.

În orice moment ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale, inclusiv acelea pe baza cărora se face profiling, pentru scopuri de marketing direct. Noi folosim GetResponse pentru procesele automate de deciziile inclusiv profiling, pentru scopuri de marketing, și te poți retrage din procesarea ulterioară a datelor apasand linkul de Dezabonare ( Unsubscribe ) din partea de jos a fiecarui email primit de la noi prin GetResponse. După acest pas, datele tale personale nu vor mai fi procesate pentru scopuri de marketing direct. În legătură cu procesele automate de decizie care te privesc, ai dreptul să ceri intervenția unei ființe umane.

Dreptul la portabilitatea datelor

În anumite circumstanțe, ai dreptul să primești datele tale personale pe care tu ni le-ai furnizat, într-un format structurat, comun folosit și citibil de către calculatoare (de exemplu în formă digitală) și ai dreptul de a cere transmiterea acestor date către o altă entitate, fără ca noi să ne opunem în niciun fel dacă această transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul

Dacă motivul pentru procesarea datelor tale personale este consimțământul tău, tu îl poți retrage în orice moment fără să ne dai vreun motiv și fără a plăti vreo taxă.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării bazate pe consimțământul tău înainte de retragerea lui. Te rugăm să fii conștient de faptul că după retragerea consimțământului noi nu vom putea să-ți procesăm datele și în consecință nu îți vom putea oferi serviciile noastre.

Dreptul de a face o reclamație

Dacă tu consideri că drepturile tale legate de datele cu caracter personal au fost încălcate, ne poți contacta la [email protected]. De asemenea, ai dreptul de a face o reclamație la autoritatea locală de protecție a datelor. Autoritatea relevantă de protecție a datelor în statele membre ale Uniunii Europene poate fi determinată pe baza domiciliului tău stabil sau pe baza locului unde încălcarea drepturilor a avut loc.

Crazy-Deals.ro
Logo