Reduceri de pana la 70% pe Fashion Days de EPIC SALE Vezi Reducerile

Despre Noi

Cine suntem?

Din pasiunea pentru cumparaturi, Crazy-Deals.ro a fost creat pentru a oferii tuturor „internautilor” posibilitatea de a face cumparaturi inteligente online.

Ce Oferim?

 – Utilizatorilor

Crazy-Deals.ro este un site care ofera reduceri prin cupoane, coduri reducere sau vouchere si oferte  sau promotii ale celor mai importante magazine online nationale. De fiecare cand efectuati o achizitie pe internet va ajutam sa economisiti bani cu ajutorul ofertelor, codurilor de reducere si reducerilor oferite.

Colaboram cu companii de top din e-commerce, servicii si retail pentru a  va oferi cupoane exclusive si reduceri speciale la magazinele tale preferate online.

– Companiilor

Crazy-Deals.ro fiind un site cu oferte, promotii, cupone, coduri reducere, vouchere , va ajuta sa activati consumatorii sa faca cumparaturi, sa crească gradul de constientizare a marcii dvs. si sa va ajute la dezvoltarea companiei.

Daca sunteti interesti de o colaborare luati legatura cu echipa Crazy Deals 

Ianuarie 2020

– Site-ul a devenit public.
– Au fost adaugate primele oferte si reduceri de la 30 de magazine online
23 Iunie 2020

– Am ajuns la 60 de magazine cu reduceri promotii si oferte adaugate;
– Peste 300 de oferte adaugate.
1 Septembrie 2021

– Am ajuns la 115 magazine cu reduceri, promotii si coduri reduceri adaugate;
– Peste 1500 de oferte adaugate.
Februarie 2022

– am ajuns la peste 140 de magazine cu promotii adaugate;
– peste 2300 de oferte adaugate;

In anul 2021 am ajutat peste 24,000 de vizitatori sa economiseasca bani cu ajutorul ofertelor publicate. Din acestia, 7,3% au revenit pe Crazy-Deals.ro pentru a cauta alte reduceri sau coduri de reducere. ( statistici preluate din Google Analytics)
Crazy-Deals.ro
Logo