REDUCERE
Expirate

Cadouri pentru Valentine si Dragobeti | Promotie Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

În luna februarie, Carturesti a pregătit pe site selecții cu totul speciale, dedicate tuturor îndrăgostiților, fie că sunt adepți ai Valentine’s Day sau ai Dragobetelui, că sunt îndrăgostiți de cărți, de obiecte de design românesc sau că se numără pur și simplu printre cei care profită de orice ocazie să ofere un cadou!

Carturesti vă invită să vă delectați cu iubire pufoasă, bijuterii de designer sau jocuri tematice, dar să aruncați un ochi și la selecția de cadouri cu până la 50% reducere, la oferta de cărți în limbi străine în varianta 2+1*, sau la selecția de cărți în română cu până la -20%; poate răsare o inimă! Orice alegeți, important e să fie cu iubire!

*Campanie valabilă doar pe carturesti.ro, în perioada 6-26 februarie, în limita stocului disponibil. Pentru promoția 2+1 la selecția de cărți în limbi străine, cartea cu prețul cel mai mic este din partea Carturesti.

*Oferta este valabilă pe carturesti.ro și în librării, în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții Carturesti.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo