REDUCERE
Expirate

YA 2+1 | Promotie Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?+3
Îți place oferta?+3

În perioada 13-26 februarie, descoperă întreaga ofertă de literatură dedicată adolescenților și YA în varianta 2+1* pe Carturest; cei care nu s-au îndrăgostit încă de cărți, acum au o șansă în plus să o facă, în română, engleză sau alte limbi străine.

Fantasy, SF, thriller, romane ilustrate, romance, autori români contemporani, bestselling authors de peste mări și țări, cu toții și-au dat întâlnire în februarie pe Carturesti.ro spre deliciul tinerilor cititori.

*Campanie valabilă în librării și pe carturesti.ro în limita stocului disponibil, cu excepția manga și comics.

Pentru titlurile participante la campanie: din cele trei cărți, cea cu prețul cel mai mic este din partea noastră. Oferta nu se cumulează cu alte oferte și promoții existente pe site și în librării.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo