Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

REDUCERE
Expirate

Verde Cărturești: Colecția de primăvară

Carturesti.ro
Îți place oferta?+4
Îți place oferta?+4

Stop Verde Cărturești: colecția de primăvară este aici! Cărturești a pregătit covorul verde pentru o primăvară plină de mărțișoare și alte daruri. Și cum un început bun dă tonul pentru întregul sezon, ai pregătite de Cărturești câte ceva pentru cele mai variate gusturi.

De la -20% la cărțile cu care editurile mai mici au reușit să ne ocupe gândurile, la alte idei de cadouri mai mult sau puțin practice cu care să surprindeți cele mai rafinate preferințe la început de primăvară: mărțișoare variate, cărți scrise de autoarele lumii cu până la -30%, idei pentru 8 martie și orice altă zi din această primăvară, cu până la -20%.

Ofertele te așteaptă numai pe carturesti.ro, până pe 25 martie, în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții și reduceri existente pe site.

Pentru titlurile participante la campanie: din cele trei cărți, cea cu prețul cel mai mic este din partea noastră. Oferta nu se cumulează cu alte oferte și promoții existente pe site și în librării.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Carturesti.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo