Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Sneakerstudio si PRM au fost achizitionate de Answear.com

Answear.com, compania internațională de fashion și lifestyle e-commerce, achiziționează Sneakerstudio, unul dintre cei mai importanți retaileri de sneakers și streetwear din Europa Centrală și de Est, precum și PRM, brand în ascensiune pe piața de premium-luxury streetwear și sneaker.

Sneakerstudio este un brand din segmentul sneakers și lifestyle în rândul comunității tinerei generații de pe piețele CEE. Oferă produse de la mărci precum Adidas Originals, New Balance, Carhartt și Veja. Sneakerstudio este prezent în magazinele online din țările CEE și comercializează produsele și pe piețele din Europa de Vest, inclusiv prin intermediul unui website global activ în limba engleză.

Brandul s-a născut în 2015 în districtul Kazimierz din Cracovia, într-un boutique ce a devenit o destinație pentru fanii locali ai pantofilor sport și ai culturii stradale.

PRM, pe de altă parte, este un concept nou, care este în concordanță cu tendințele actuale ale pieței și oferă produse streetwear și fashion de lux. În ciuda stadiului său incipient de dezvoltare, a reușit deja să atragă multe mărci binecunoscute în Europa de Vest, precum Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV și Rick Owens. Vânzările se fac printr-un website global, iar boutique-ul mărcii este situat în Varșovia.

Answear achiziționează de la Fashion Trends Group Sp. z. o.o. magazinele online Sneakerstudio și PRM, precum și două boutique-uri offline din Cracovia și Varșovia, contractele de brand și echipele de vânzări și marketing.

Answear.com este un magazin online lifespiring cu produse selectate și colecții limitate de la peste 500 de branduri globale. Printre cele peste 200.000 de produse, se regăsesc cele mai recunoscute mărci premium (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Carl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo, Pinko), branduri sport și outdoor cunoscute (adidas, Nike, New Balance, Hoka One One, The North Face, Columbia, Salewa), mărci de denim iconice (G-star, Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) și pot fi decoperite noi banduri boutique și de designer care au câștigat o mare popularitate în ultima perioadă, cum ar fi Samsoe-Samsoe, Colourwear, The Kooples, Filling Pieces, Tiger of Sweden, Custommade, Muuv și Hoff. Answear a fost fondată în 2011 și, datorită expansiunii dinamice, operează în prezent pe 11 piețe europene și deservește peste 1,6 milioane de clienți.

Ești gata să îți actualizezi garderoba cu cele mai noi tendințe de modă de la Answear? Nu rata această oportunitate uimitoare de a obține coduri promoționale exclusive pentru Answear pe crazy-deals.ro!

Sursa: Wall-Street.ro

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo