Cerere de Insolvență pentru Elefant: Propune Reorganizare și Menține Administrarea

Elefant online, unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul de e-commerce, a depus la tribunal o cerere de intrare in insolventa.

Intentia companiei este de a propune un plan de reorganizare, cu mentinerea dreptului de administrare a propriei activitati.

Retailerul are obligațiuni listate la BVB (ELF26) care se tranzactionau, la inchiderea de ieri, la 62.7% din valoarea nominala.

Cu toate acestea , Elefant își continua activitatea in mod normal cu oferte si promoții noi in fiecare zi.

Sursa: ZF

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții ?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo