Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

REDUCERE
Expirate

Lichidare de stoc veioze LED Sophie si Iluna pe Lightsmart

Lightsmart.ro
Îți place oferta?+3
Îți place oferta?+3

Descopera si profita de reducerea de 36% si 50% pentru intreaga gama de veioze LED Sophie si veioze LED Iluna pe Lightsmart.

Veioza LED de masa Sophie de la Redo pentru iluminatul exterior este dotata cu 23 de LED-uri SMD 2835, intrerupator ON/OFF si posibilitate de reglaj a intensitatii luminoase (5%-100% dimming control tactil). Permite memorarea intensitatii luminoase si a tipului de lumina cu posibilitatea de schimbare a temperaturii de culoare de la 2700K la 3000K. Veioza este dotata cu baterie Li-ion cu capacitate de 4.4A, cu protectie la supraincarcare. Veioza vine impreuna cu un incarcator de contact cu cablu de 1.5m lungime, priza tip micro USB line si adaptor 100-240 V AC, DC5V/1A inclus. Timpul maxim de incarcare este de 6 ore iar durata de functionare la incarcare maxima 9 ore. Beneficiaza de un grad de protectie la praf si apa IP65, rezistenta la impact IK06 si unghi de dispersie de 100 de grade. Corpul lampii este fabricat din aluminiu turnat sub presiune si dispersor din policarbonat. Veioza LED se poate utiliza pentru iluminatul exterior al meselor din curte, al aleilor, gradinilor, pentru terasele in aer liber, restaurante, baruri, foisoare, langa piscina sau pentru alte aplicatii de exterior. La cerere se poate comanda multi-incarcator de contact pentru 6 veioze Sophie. Acesta este prevazut cu 4 distantiere pentru a putea forma un stand de incarcare cu pana la 3 etaje, corp din ABS negru prevazut cu 3 metri de cablu si fisa de alimentare. Lampa LED de masa pentru exterior Iluna de la Redo este echipata cu 40 de LED-uri OSRAM SMD 2835, intrerupator ON/OFF si posibilitate de dimare (5%-100% control tactil). Dispune de memorie a intensitatii luminoase si a temperaturii de culoare cu posibilitatea de schimbare a tipului de lumina de la 2700K la 3000K. Veioza este dotata cu baterie Li-ion cu capacitate de 3000mA, cu protectie la supraincarcare. Pachetul include un incarcator de contact cu 1.5m cablu USB si adaptor 100-240 V AC, DC5V/1A inclus. Timpul maxim de incarcare este de 4.5 ore iar durata de functionare la incarcare maxima 7.5 ore. Beneficiaza de un grad de protectie la praf si apa IP65, clasa de rezistenta la impact IK06, distributie unghiulara 100 de grade, iar corpul lampii este din aluminiu turnat sub presiune vopsita negru mat si dispersor din policarbonat. Veioza LED se poate folosi pentru iluminatul exterior al meselor din gradina, al aleilor, curtilor, pentru terasele in aer liber, restaurante, baruri, foisoare, langa piscina sau pentru alte aplicatii de exterior. La cerere se poate comanda multi-incarcator de contact pentru 6 veioza Iluna. Acesta este prevazut cu 4 distantiere pentru a putea forma un stand de incarcare cu pana la 3 etaje, corp din ABS negru prevazut cu 3 metri de cablu si fisa de alimentare.

Nu uita să revii pe Crazy-Deals.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții și coduri de reducere de la LightSmart și multe altele!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Lightsmart.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Lightsmart.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo