Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Top 5 Cele Mai Uzuale Greșeli Când Cumperi Online – Cum să le Ocolești?

Ei bine, dacă ai citit articolul anterior despre cum să găsești cele mai bune oferte online, te-ai gândit probabil că ești pregătit să te aventurezi în jungla cumpărăturilor online. Dar stai puțin! Înainte de a te arunca în multitudinea ofertelor, haidem să discutăm despre câteva greșeli care s-ar putea să le faci. Ei da, chiar și veterani ca mine au făcut aceste greșeli. Așa că fără alte introduceri, haideți să ne aruncăm privirea asupra celor 5 erori comune în cumpărături pe care trebuie să le eviți.

1. Cumpărăturile din Impuls:

Știu cum e. Vezi ceva strălucitor și crezi că TREBUIE să îl ai. Dar așteaptă puțin! Întreabă-te: ai nevoie cu adevărat de el? Sau doar ești atras de strălucirea sa temporară? Cumpărăturile făcute pe moment pot părea o idee bună, dar adesea duc la regret și la un portofel mai subțire.

Ce fac eu si ce întotdeauna recomand este sa îți faci o lista de cumpărături (aici mă refer la cumpărăturile in afara celor cotidiene). Analizează lucrurile de pe lista peste un interval de minim 2 săptămâni (eu aleg o luna). Daca si peste perioada aleasa crezi ca ai nevoie de acele lucruri,…. atunci …. nu ai de ales decât sa te apuci sa cauți pe internet produsul cat si promoții sau reduceri pentru el.

2. Ignorarea Recenziilor:

În epoca digitală, avem puterea de a afla experiențele altora înainte de a face o achiziție. Nu folosi această putere la maximum este pur și simplu criminal. Dacă un produs are un preț tentant, dar recenziile sunt oribile… e un semn clar că trebuie să te gândești de două ori.

3. Nepăsarea față de Politica de Returnare:

Nimic nu e mai frustrant decât să primești un produs care nu se potrivește, nu funcționează sau pur și simplu nu îți place… și apoi să descoperi că nu îl poți returna sau că trebuie să plătești taxe exorbitante. Întotdeauna, și spun, ÎNTOTDEAUNA verifică politica de returnare înainte de a cumpăra.

4. Ignorarea Costurilor Ascunse:

Mda, acea ofertă de televizor la 1000 de lei poate părea genială… până când observi că livrarea costă încă 200. Sau poate acea rochie fabuloasă de pe un site internațional vine cu taxe vamale neprevăzute. Verifică întotdeauna prețul total înainte de a da click pe “cumpără”.

5. A Nu Compara Prețurile:

Asta e pentru toți leneșii. Poate fi ușor să cumperi primul lucru pe care îl vezi, dar câteva minute de cercetare și comparare a prețurilor te poate salva de la o mulțime de bani. Există o tonă de instrumente și site-uri dedicate comparației de prețuri (de ex. www.compari.ro sau price.ro). Folosește-le!

Cam acestea sunt. Am învățat aceste lecții adesea pe pielea mea, așa că sper că te vor ajuta să eviți aceleași capcane. Oricum, acum ești informat și pregătit. Să ai cumpărături plăcute și să ne citim data viitoare!

Era sa uit….. peste 140 de coduri de reducere oferite in exclusivitate comunității Crazy-Deals.ro, descoperă si tu magazinele cu coduri de reducere exclusive.

Toate cele bune, Adrian C.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo