Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

10 Secrete pentru a Găsi Cele Mai Bune Oferte Online

Dacă ai ajuns pe acest articol, înseamnă că ești la fel ca mine – încerci să îți achiziționezi cele mai bune produse, fără să lași o gaura prea mare in conturi. Am stat să mă gândesc și să adun câteva ponturi pe care le-am învățat de-a lungul timpului, cât am tot scotocit netul în căutare de chilipiruri. Așa că puneți-vă cafeaua la încălzit, pentru că urmează 10 secrete despre cum să găsiți cele mai bune oferte online.

Gata? Sa începem!

1. Abonează-te la Newslettere

Știu, știu, inbox-ul tău este deja plin, dar aici vorbim de economii serioase. Multe magazine oferă reduceri exclusive pentru abonații lor, așa că e bine să fii în lista de abonați.

2. Instalează Extensii de Browser

Sunt câteva extensii super utile care îți pot compara prețurile în timp real sau pot adăuga automat coduri de reducere la comanda ta. Honey este un exemplu din strainatate, in Romania poți folosii extensia Pricy pentru a compara preturi, cat si prima versiune a extensiei Crazy-Deals.ro pentru a profita de codurile de reducere exclusive oferite de magazinele partenere.

3. Nu Ignora Site-urile de coduri de reducere si cupoane

Site-uri ca ol’ good Crazy-Deals.ro oferă o tonă de cupoane și coduri de reducere pentru o varietate de magazine. O căutare rapida a magazinului pe care îți faci cumpărăturile înainte de finalizarea comenzii te poate salva de la câțiva lei până la chiar câteva sute.

cautare rapida magazin crazy-deals.ro

4. Fii cu ochii pe Ofertele Speciale

Multe magazine au o secțiune de “Oferte speciale” , “Lichidare stoc” sau “Vânzări flash”. Acestea sunt de obicei pline de produse la prețuri reduse, dar trebuie să fii rapid, stocul acestora se epuizează repede.

5. Cumpără în Afara Sezonului

Vrei haine de vară? Cumpără-le toamna. Echipament de schi? Primăvara e momentul. Prețurile sunt mult mai mici în afara sezonului respectiv. Ai prins ideea? desigur acu vine inconvenientul ca nu te poți bucura de folosirea lor, dar …. eu zic ca poți sa te bucuri mai mult de reducere făcută.

6. Citeste Recenziile

Niciodată nu cumpăra un produs doar pentru că e ieftin. Asigură-te că are și recenzii bune, altfel riști să dai banii pe ceva de proastă calitate.

7. Evită Cumpărăturile Impuls

Dacă vezi o ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că e. Nu lăsa emoția să preia controlul. Gândește-te de două ori înainte de a apăsa butonul de cumpărare.

O regula ce o folosesc eu este, sa am o lista de cumpărături si daca după o luna după ce am adăugat un lucru pe lista, doresc la fel de mult sa îl cumperi , atunci chiar merita cumpărat.

8. Verifică Politica de Returnare

Și cele mai bune oferte pot avea un downside. Verifică întotdeauna termenii și condițiile pentru returnări și schimburi.

9. Folosește-ți Loialitatea

Dacă ești un client fidel al unui magazin, e posibil să ai acces la oferte speciale, cum ar cele pentru ziua ta de naștere. Verifică dacă există programe de loialitate și înscrie-te.

10. Învăță Să Negociezi Online

Crezi sau nu, multe magazine au un chat unde poți cere detalii despre produse. Acesta este și un loc excelent pentru a negocia prețul. E o tactică veche, dar mereu eficientă.

Voila! Acestea sunt cele 10 secrete de care mă folosesc eu pentru a găsi cele mai bune oferte online. Sper să îți fie de folos și să economisești niște bănuți serioși. Până data viitoare, să aveți cumpărături inspirate!

Cu drag, Adrian C.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo