Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Sfaturi utile pentru cumpărături online in siguranță

Iată câteva sfaturi utile pentru a face cumpărături online în siguranță:

Cercetați magazinul și verificați recenziile:

Înainte de a cumpăra de la un magazin online, cercetați-l și verificați recenziile altor clienți pentru a vă asigura că este un magazin de încredere.

Verificați bine produsele înainte de a cumpăra.

Asigurați-vă că aveți o înțelegere clară a ceea ce cumpărați, inclusiv a caracteristicilor și a condițiilor de returnare.

Utilizați o conexiune securizată, protejați-vă datele personale:

Asigurați-vă că magazinul online folosește o conexiune securizată (indicată de “https” în fața URL-ului) atunci când introduceți informații personale sau de plată.

Utilizați un card de credit sau un serviciu de plăți online:

În general, este mai sigur să utilizați un card de credit sau un serviciu de plăți online pentru cumpărăturile dvs. online decât să utilizați un debit direct din contul dvs. bancar.

Evitați salvarea informațiilor dvs. de plată:

Evitați să salvați informațiile dvs. de plată pe site-uri de cumpărături online, mai ales dacă accesați site-ul de pe un computer public sau partajat.

Păstrați dovezi ale tranzacției.

Asigurați-vă că aveți o copie a facturii sau a confirmării de comandă și o notă a modalităților de plată și returnare în cazul în care aveți nevoie să faceți o plângere sau o reclamație.

Verificați termenii și condițiile:

Asigurați-vă că citiți termenii și condițiile magazinului înainte de a face o achiziție, pentru a vă asigura că înțelegeți drepturile și obligațiile dvs.

Folosiți un serviciu de protecție a cumpărăturilor:

Dacă faceți cumpărături frecvent online, puteți lua în considerare utilizarea unui serviciu de protecție a cumpărăturilor care vă poate ajuta să protejați achizițiile dvs. împotriva fraudelor și a altor probleme.

Verificați prețurile și căutați oferte.

Utilizați motoare de căutare de prețuri pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț posibil. Pe Crazy-Deals.ro puteți căuta magazinul in lista cu magazine sau in bara de căutare si puteți verifica ce promoții si reduceri sunt active sau daca magazinul oferă vreun cod de reducere Exclusiv , de care puteți profita.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo