RECOMANDAT

RABLA ELECTROCASNICE 2021 v.2

RABLA ELECTROCASNICE 2021

Salutare si bine te-am gasit pe Crazy-Deals.ro! In cele ce urmeaza sa aflii toate detaliile despre program Rabla Electrocasnice 2021 v.2, cand incepe programul, ce magazine participa in program, ce conditii trebuie sa indeplinesti, tipuri si valoare vouchere de reducere si ce procedura trebuie sa urmezi pentru a putea beneficia de program.

Dar innainte de toate, trebuie facuta precizarea, ca toate informatiile prezentate in acest mini-ghid au ca scop prezentarea intr-un mod cat mai simplu de inteles a pasilor necesari pentru a putea beneficia de vouchere de reducere oferite de programul Guvernamental Rabla pentru Elecrocasnice 2021.

Informatiile au fost preluate din surse oficiale, si vor fi prezentante in subsolul acestui articol.

Ce este si care este scopul programului Rabla Electrocasnice 2021

program rabla electrocasnice

Programul Rabla Electrocasnice este programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedewre energetic.

Prin acest program, statul Roman ofera persoanelor fizice dornice sa isi reinnoiasca electrocasnicele vechi, cu un consum mare de energie, un voucher pentru achizitionarea unor electrocasnice mai performante si cu un consum mai redus de energie.

Scopul programului il constituie imbunatatirea calitatii mediului prin înlocuirea echipamentelor electrice si electronice de uz casnic, uzate, cu unele mai performante din punct de vedere energetic si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera prin diminuarea consumului de energie.

Ce categorii de produse sunt eligibile si care este valoarea voucherului in program Rabla Electrocasnice 2021

Pentru a obtine un voucher in cadrul programului Rabla Electrocasnice , trebuie sa returnezi un echipament vechi , uzat, iar in functie de categoria echipamentului vei stii in cele ce urmeaza si valoarea voucherului:

 • 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;
 • 400 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţă energetică cel puţin A++;
 • 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;
 • 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţă energetică cel puţin A++;
 • 400 lei pentru televizoare cu eficienţă energetică cel puţin A;
 • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;
 • 200 lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;
 • 500 lei pentru laptopuri;
 • 300 lei pentru tablete.

Laptopuri – voucher 500 lei

voucher 500 lei laptopuri

Duci un calculator, laptop vechi si obtii un voucher de 500 de lei, care il vei folosi la cumpararea unui Laptop Nou

Tablete – voucher 300 lei

voucher 500 lei tablete

Duci un o tableta veche si obtii un voucher de 300 de lei, care il vei folosi la cumpararea unei Tablete Noi

Masini de spalat vase – voucher intre 300 si 400 lei

voucher intre 300 si 400 lei pentru masina de spalat vase

Predai un echipament vechi si obtii un voucher de:

 • 300 lei pt. a cumpara o masina de spalat clasa energetica C ;
 • 350 lei pt. a cumpara o masina de spalat clasa energetica B ;
 • 400 lei pt. a cumpara o masina de spalat clasa energetica A ;

Aspiratoare – voucher 200 lei

voucher intre 200 lei pentru aspirator

Predai un aspirator vechi si primesti un voucher de 200 de lei pentru a cumpara un aspirator cu consum de cel mult 43kWH/an

Din pacate, efortul editorial al echipei Crazy Deals nu a materializat finalizarea, a celui ce sa dorit un mini ghid al programului Rabla pentru electrocasnice , prin umare va ghidam cu caldura catre pagina Flanco

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții ?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo