Cod reducere Telerenta - O Lună Gratuită de Chirie la Produsele Electronice Vezi cod reducere

Apple lansează IOS 17, ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitivele sale

Apple lansează astăzi, (18-09-2023), IOS 17, ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitivele sale. Introduce, printre altele, îmbunătățiri pentru funcția “autocorrect”, noi afișaje pentru telefoanele aflate la încărcat și widget-uri pentru ecranul principal.

Una dintre cele mai așteptate noi funcții introduse de noul update de software este autocorectarea îmbunătățită, care se va baza pe inteligența artificială. AI va învăța să prezică frazele și cuvintele folosite cel mai des de utilizatorii de iPhone.

De asemenea, Apple introduce și un nou mod de vizualizare a ecranului, destinat folosirii pe timpul nopții, când dispozitivele sunt la încărcat. Ecranul dispozitivelor poate fi astfel customizat astfel încât să afișeze diferite widget-uri alese, precum calendarul, fotografii, prognoza meteo sau ora exactă. Modul de vizualizare “Standby” poate fi activat din setările dispozitivelor.

Totodată, dispozitivele Apple vor oferi acum utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu widget-urile, după modelul celor disponibile pe telefoanele cu Android. Spre exemplu, utilizatorii își pot adăuga pe ecranul de pornire o versiune limitată a aplicației Reminders, pe care pot bifa sarcini. Pentru utilizatorii de iPhone, Apple oferă acum posibilitatea de a crea profiluri personalizate cu imagini sau text pentru contacte, care vor fi afișate în apeluri. 

Parolele pentru diferite conturi pot fi partajate către prieteni sau familie prin iCloud, iar browserul dedicat dispozitivelor Apple, Safari, poate fi blocat de recunoașterea facială. Aplicația de mesagerie, iMessage, va recunoaște și semnala fotografii și videoclipuri sensibile sau potențial nedorite. 

Noul update va fi disponibil începând de luni seara, pentru toate telefoanele Apple de la iPhone XS până la iPhone 15, care urmează să fie lansat. 

Surse alternative: Sky News, TechCrunch

Stire preluata de pe BIZIDAY

Foto: Apple

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Tags:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo