Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Anunț Oficial: Lefties Își Deschide Porțile în România la Data de 5 Octombrie 2023

Se întâmplă ceva extraordinar în lumea modei din România! Lefties, un nume de referință în moda accesibilă, își face debutul în țara noastră. Prima locație va fi deschisă în data de 5 octombrie 2023, în incinta centrului comercial Promenada Craiova. Dar știrile bune nu se opresc aici: brandul va lansa și un magazin online la adresa www.lefties.com/ro/, oferind astfel clienților opțiunea de a face achiziții 24/7.

În lumea digitală de astăzi, Lefties vine cu un concept inovator: “Lefties Digital Store”. Această abordare combină experiența tradițională de cumpărături cu posibilitățile nelimitate ale internetului, asigurând astfel o experiență fluidă între mediul online și cel fizic.

Lefties s-a impus pe piața modei ca un brand care oferă soluții vestimentare pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă. Aici puteți găsi haine pentru femei, bărbați și copii de toate vârstele, dar și o gamă completă de încălțăminte și accesorii. Nu numai atât, dar Lefties adaugă și colecții pentru casă, sport, lenjerie și produse de frumusețe la portofoliul său diversificat.

Tehnologia de ultimă generație face parte din ADN-ul brandului. Magazinul va include facilități precum cabine de probă inteligente și sistemul Easy Pay, toate proiectate pentru a minimiza timpii de așteptare și a face experiența de cumpărături cât mai plăcută.

Cu o experiență de peste două decenii în domeniu, Lefties este deja un actor global în retailul de modă. Acesta face parte din Grupul Inditex, un gigant în industria de retail de modă, cunoscut pentru abordarea sa integrată care acoperă tot lanțul de producție, de la design până la vânzare.

Nu uitați, toate reducerile, promoțiile și codurile de reducere Lefties vor fi disponibile și pe Crazy-Deals.ro, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai bune oferte!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Tags:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo