Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Answear Club – Avantajele de a deveni membru

Answear Club este un program de loialitate al magazinului online Answear.ro dedicat tuturor iubitorilor de modă, oferind acces la reduceri exclusive, oferte anticipate și numeroase alte avantaje.

Ești un sa mai degrabă o entuziasta a modei mereu în căutarea ultimelor tendințe și stiluri? Dorești să faci economii la cumpărăturile tale online de îmbrăcăminte si accesorii fashion fără a sacrifica calitatea sau stilul? În acest caz, înregistrarea ca membru al clubului Answear poate fi exact ceea ce cauți.

În acest articol, vom explora numeroasele beneficii de a fi membru al Answear Club, inclusiv reduceri, oferte exclusive și alte avantaje. De asemenea, vom oferi un link către pagina unde puteți găsi toate codruile promo sau de reducere și promoțiile active Answear, astfel încât să puteți începe să economisiți imediat.

Cum devin membru Answear Club

Este Simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe Answear. ro si devii in mod automat membru in Answear Club

Creare cont Answear

După ce ai apăsat butonul “Creează Cont” va trebui sa introduci următoarele informații: prenume, nume, număr mobil, adresa de e-mail, parola de doua ori, sa accepti Termenii si conditiile Answear si in final sa apesi butonul “Creează Cont

Imediat după vei primii pe e-mail confirmarea de înregistrare a contului pe Answear.

Daca îți confirmi abonarea la newsletter-ul Answear vei primii si un cod de reducere ce îți oferă -15% discount pentru primele tale cumpărături pe ANSWEAR.ro! Codul se aplică produselor cu preț întreg, la comenzi de min. 250 lei.

Avantaje de a deveni membru Answear Club

Reduceri

În calitate de membru al Answear Club, veți primi acces la reduceri exclusive la cele mai noi articole de modă. Vei primi, de asemenea, reduceri și promoții regulate, astfel încât să poți ține pasul cu cele mai noi tendințe la un preț accesibil.

Puncte AC (Answear Club)

Cum funcționează punctele AC?

Odată devenit membru Answear Club, 10% din valoarea comenzilor iți vor intra înapoi in cont sub forma de puncte.

Poți folosi punctele pentru a scădea valoarea produselor la preț întreg, dar și pe al celor care sunt deja la reducere cu preț redus.

Cum funcționează punctele AC Answear
puncte AC la produse cu pret redus pe Answear

Condiții de folosire puncte AC (Answear Club)

  • Limita de discount este 50% din primul preț
  • Punctele devin active la 30 de zile de la plasarea comenzii.
  • Le poți folosi 100 de zile. Tu decizi dacă le vei folosi în următoarea comandă sau dacă vrei să le păstrezi pentru o ocazie specială.

Oferte exclusive

Membrii Answear Club vor primi acces anticipat la noile apariții și la promoțiile VIP.

Alte avantaje Answear Club

Pe lângă punctele AC, reducerile și ofertele exclusive, membrii Answear Club vor primi avantaje speciale, cum ar fi Livrare și retur gratuite la comenzile de peste 200 RON (neincluzând taxa de transport).

De asemenea, vei primi recomandări personalizate în funcție de stilul și preferințele tale, astfel încât să găsești întotdeauna ținuta perfectă.

Rămâi la curent cu toate codurile de reducere, coduri promo și promoțiile active vizitând pagina Answear pe Crazy Deals. Aici poți vedea cele mai recente oferte și poți profita de ele înainte de a expira.

Să devii membru al Clubului Answear este modalitatea perfectă de a economisi la articolele de modă preferate, fiind în același timp la curent cu cele mai recente tendințe. Înscrieți-vă astăzi și începeți să vă bucurați de beneficiile calității de membru!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo