EXCLUSIV Cod voucher Carturesti 10% la articole cu preț întreg Vezi Voucher

Promotii, Reduceri si Coduri de Reducere Blue Monday 2023

Promoții, Coduri de Reducere, Vouchere si Reduceri Blue Monday 2023 Expirate

REDUCERE
-16%
Cod Reducere Verificat
De Blue Monday la Hervis Sports beneficiezi de o EXTRA reducere de 16% la o gamă largă de produse, pentru timp liber ori pentru practicarea sporturilor preferate.
REDUCERE
-40%
Cod Reducere Verificat
Descoperă si profita de promoția Blue Monday pe Answear! Ai extra -40% de la primul preț al produsului, dacă folosești codul de reducere in cos la produsele selectate.
-60%
Cod Reducere Verificat
Reducere de până la -60% la produsele selectate, folosind codul de discount pe ePantofi
Arata urmatoarele

Profita de Reducerile Blue Monday 2023

Blue Monday este un eveniment de shopping care se desfășoară în fiecare an în luna ianuarie, în a treia luni a acestei luni. Acesta este considerat a fi cel mai trist zi din an din cauza vremii reci și a facturilor post-festivități care trebuie plătite 🙁 .

Pentru a contracara aceasta stare de spirit, multe companii și magazine oferă reduceri și oferte speciale pe această zi, încurajând oamenii să facă cumpărături. Acest lucru poate include reduceri la produsele electrocasnice, haine, călătorii, și multe altele.

Blue Monday a devenit foarte popular in ultimii ani, si multe companii au început să-și promoveze ofertele speciale în jurul acestei zile pentru a atrage cumpărătorii.

Cu toate acestea, este important să se țină cont că Blue Monday nu este un eveniment oficial, ci a fost inventat de un psiholog din Marea Britanie în 2005 (Cliff Arnall)pentru a calcula cele mai deprimante zile ale anului. El a luat în considerare vremea, facturile la utilități, datoriile, nivelul motivațional, precum și faptul că majoritatea oamenilor urăsc zilele de luni.

Reduceri Blue Monday este o zi plina cu oferte de care poți profita, care se desfășoară în fiecare an în luna ianuarie, oferind oportunități excelente de cumpărături pentru consumatorii care caută reduceri.

Crazy-Deals.ro
Logo