RECOMANDAT
Expirate

PROMOTIE Rabla la ochelari de vedere pe LENSA

Lensa.ro
Îți place oferta?+7
Îți place oferta?+7

Lensa a dat startul unei noi ediții RABLA LA OCHELARII DE VEDERE. Cei care vin în showroom și își schimbă ochelarii de vedere vechi cu unii noi, primesc vouchere în valoare totală de 1.000 de lei. Pentru a beneficia de programul Rabla și a-și reînnoi ochelarii de vedere, clienții trebuie să prezinte o rețetă validă, care să nu fie mai veche de un an. Pentru cei care nu au o prescripție validă sau vor să își verifice dioptriile, Lensa ofera gratuit consultația optometrică.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinele Lensa si pe Lensa.ro. Cele 10 vouchere RABLA x 100 lei fiecare se cumulează și pot fi folosite la una sau mai multe comenzi de minimum 300 lei, până la 31.10.2023, ora 23:59, cu condiția ca prima achiziție să fie o pereche de ochelari de vedere. Regulament disponibil pe Lensa.ro.

Și ține minte, la Crazy-Deals.ro, suntem mereu în căutarea celor mai bune oferte și coduri de reducere pentru a-ți oferi cele mai mari economii. Continuă să ne vizitezi pentru a descoperi mai multe promoții incredibile!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Lensa.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Lensa.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo