Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

REDUCERE

Rabla la ochelari de vedere pe LENSA | Voucher 2000 lei

Lensa.ro
Îți place oferta?+11
Îți place oferta?+11

Profita de campania Lensa RABLA LA OCHELARII DE VEDERE si primește vouchere in valoare de pana la 2000 de lei. Cum primești un voucher Lensa in valoare de 2000 lei? Pentru a beneficia de programul Rabla la Lensa si a-ti reînnoi ochelarii de vedere, trebuie sa prezinți o rețetă valida, care sa nu fie mai veche de un an. Pentru cei care nu au o prescripție valida sau vor sa își verifice dioptriile, Lensa îți oferă gratuit consultația optometrica.

Campania se desfășoară in magazinele Lensa si pe Lensa.ro. Voucherele Rabla se cumulează si pot fi folosite la una sau mai multe comenzi de minimum 300 lei, pana la 08.05.2024, ora 23:59, cu condiția ca prima achiziție sa fie o pereche de ochelari de vedere. Regulament disponibil pe Lensa.ro. Regulament disponibil pe Lensa.ro.

Și ține minte, la Crazy-Deals.ro, suntem mereu în căutarea celor mai bune oferte și vouchere Lensa pentru a-ți oferi cele mai mari economii. Continuă să ne vizitezi pentru a descoperi mai multe promoții incredibile!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Lensa.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Lensa.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo