REDUCERE
Expirate

Oferta B. Braun – pachet special Ziua Mondiala a Igienei Mainilor

Magazin-bbraun.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Descoperă si profita de oferta magazinului online B. Braun – La achizitia unui pachet cu 5 flacoane colapsabile ale binecunoscutei solutii de dezinfectat mainile, Promanum Pure 1000 ml, oferim gratuit in dispenser pentru dezinfectanti, special conceput pentru aceste flacoane colapsabile.

Gsesti in plus pe magazinul online discounturi pentru:

  • toata gama Prontosan pentru curatare , irigare, dezinfectare plagi (atat solutiile cat si variantele Gel)
  • pansamente si plasturi
  • 4+1 cadou Nutricomp Drink plus si 10% discount pentru minim 2 flacoane RNutricomp Standard 500 ml , Standard Fibre 500 ml, Nutricomp HP Energy 500 ml, Nutricomp Energy Neutral 500 ml
  • 15% discount Linovera spray
  • uleiul pentru ingrijirea pielii
  • discounturi pentru diverse produse pentru ingrijirea pielii pacientilor cu stoma

Țineți pasul cu Crazy-Deals.ro pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și promoții de la Magazinul online B. Braun și alte magazine online de top din România. Reveniți pentru a descoperi cele mai noi reduceri și promoții!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Magazin-bbraun.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Magazin-bbraun.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo