RECOMANDAT

Maximizează-ți Performanța în Fitness cu Abonamentul SanoPass FIT ProActive!

Sanopass.ro
Îți place oferta?+2
Îți place oferta?+2

Dacă performanța în fitness este prioritatea ta numărul unu, abonamentul SanoPass FIT ProActive de la Sanopass.ro este conceput special pentru tine. Cu acces nelimitat la sălile din categoria Acces General, 15 intrări gratuite/lună la sălile din categoria Golden Circle și multe alte beneficii, acest abonament este instrumentul tău complet de wellness.

📋 Beneficii Abonament SanoPass FIT ProActive:

  • Acces nelimitat la sălile din categoria Acces General
  • 15 intrări gratuite/lună la sălile din categoria Golden Circle
  • Acces nelimitat la Medicină Generală și Internă
  • Consiliere Medicală Telefonică nelimitată
  • Antrenamente online și LIVE (Pilates, Fitness, Recuperare Medicală)
  • 10% cashback la serviciile medicale achitate prin aplicația SanoPass

💡 Cum să te înscrii? Pentru a profita de această ofertă senzațională, vizitează Sanopass.ro și urmează pașii simpli pentru achiziționare.

Nu rata șansa de a fi cel mai bun cu SanoPass FIT ProActive! Și pentru mai multe promoții exclusive și coduri de reducere, nu uita să te întorci pe Crazy-Deals.ro – centrul tău pentru oferte care contează!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Sanopass.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Sanopass.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo