REDUCERE

Cod reducere Geekmall 15 lei la prima comanda

Geekmall.ro
Îți place oferta?+1
Cumpara Acum
Vezi Cod Reducere
Îți place oferta?+1
Cumpara Acum
Vezi Cod Reducere

Cauți un cod reducere Geekmall? Nimic mai simplu. Intra pe Geekmall.ro, abonează-te la newsletter-ul Geekmall, confirma adresa de email si vei primii cu cod reducere / voucher cadou in valoarea de 15 lei ce îl poți folosii la prima comanda

Cod reducere / voucher cadou Geekmall – condiții folosire

  • Valoarea voucherului de 10 lei nu se poate preschimba in bani si este netransmisibil către o alta adresa de mail, alt cont, alt utilizator.
  • Costul livrării nu este inclus.
  • Voucherul este valabil 30 de zile de la primirea emailului.
  • Voucherul se poate utiliza doar o singura data in scopul in care a fost primit si comunicat si doar de către clientul cu adresa de email pe care a fost transmis voucherul, pentru o singura comanda de minimum 250 lei (TVA inclus) pe geekmall.ro.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Geekmall.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Geekmall.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo