RECOMANDAT

Precomanda noua carte Irina Binder „Am Scris o Carte Despre Noi” pe Bookzone

Bookzone.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

De astăzi poți precomanda pe Bookzone noua carte a celei mai vândute autoare din Romania, Irina Binder, AM SCRIS O CARTE DESPRE NOI

Irina Binder a ajuns prin cărțile ei în casele a sute de mii de oameni, dar mai ales în inimile lor, datorită stilului de scriere, atât de personal, sincer, vulnerabil și captivant.  Cu o serie ce a bătut orice record la nivel național – Fluturi, dar și cu un palmares literar greu de egalat, Irina Binder este un fenomen, este emoție, este inspirație. Acesta este farmecul Irinei Binder, de a crea povești în care te pierzi doar ca să te regăsești, în care descoperi lecții de viață pe care le vei purta cu tine oriunde te-ar duce destinul și de a căror naturalețe te vei îndrăgosti iremediabil.

Nu voi dezvălui prea multe detalii legate de noua carte, pentru că doresc să lăs fiecare cititor să descopere universul Irinei Binder, însă iti pot spune cu siguranță că este cea mai emoționantă și înduioșătoare poveste a autoarei. Împletind cu măiestrie nenumăratele nuanțe ale prieteniei și ale iubirii cu suferințe, trădării, dar și cu bucurii nesperate, această carte cucerește prin naturalețe. O poveste cu și despre oameni. Despre trădare și despre puterea de a o lua de la capăt. Despre boală și despre puterea de a te vindeca. Despre iubire și curajul de a simți din nou.

Acestea fiind spuse, cel mai nou roman al Irinei BinderAM SCRIS O CARTE DESPRE NOI, este de astăzi disponibil pentru precomandă pe bookzone.ro. Livrarea se va realiza din data de 2 martie.

Pe lângă faptul că cititorii Bookzone vor fi primii care vor primi cea mai nouă apariție a autoarei, se vor putea bucura și de un semn de carte cadou metalic, în formă de fluture.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Bookzone.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Bookzone.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo