REDUCERE
Expirate

Cod Voucher Hervis -25% EXTRA reducere la articolele selectionate | Final de colectie

Hervis.ro
Îți place oferta?+3
Îți place oferta?+3

Pe Hervis , te poți bucura de un preț mai mic la articolele selecționate din pagina de promotie Final de colecție, folosind codul de voucher EXTRA25 la finalizarea comenzii.

*Reducere valabilă în perioada 14.09 – 31.12.2023, în magazinele Hervis Sports din România, cu excepția magazinului Hervis Fashion House Outlet Center Militari, și online, pe hervis.ro, prin aplicarea codului de voucher EXTRA25.

Promoția nu se aplică la biciclete, biciclete electrice, SUP-uri, trambuline, aparate de fitness, mese tenis de masă, ceasuri sport, clăpari, boots, schiuri și schiuri de tură și nu se cumulează cu alte campanii active Hervis.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Hervis.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Hervis.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo