REDUCERE
Expirate

Cod reducere Curtea Veche -45% | For the love of fiction

Curteaveche.ro
Îți place oferta?0
Cumpara Acum
FICTIONLOVE45
Îți place oferta?0
Cumpara Acum
FICTIONLOVE45

Îți mai amintești care a fost romanul care te-a făcut să te îndrăgostești de citit? La început de primăvară celebrăm dragostea de cărți cu un cod de reducere aplicabil colecției de ficțiune din oferta Curtea Veche.

Poți alege titluri precum „Mătura sistemului”, de David Foster Wallace, „Adunare”, de Natasha Brown, „Moartea lui Vivek Oji”, de Akwaeke Emezi, bestseller-ul internațional „Lume frumoasă, unde ești”, de Sally Rooney și multe altele. Orice ai alege, dacă aplici codul FICTIONLOVE45 în coșul tău de cumpărături, beneficiezi de reducere de 45% la toate cărțile din categoria ficțiune de pe curteaveche.ro.

Promoția este valabilă în perioada 06.03 – 20.03 și nu se cumulează cu alte promoții valabile în același timp pe site.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Curteaveche.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Curteaveche.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo