Cod reducere WatchShop - 8% la orice produs achiziționat. Valabil doar 3 zile Vezi cod reducere

RECOMANDAT

Card Cadou UrbanShoes

UrbanShoes.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Oferă cadoul perfect de 8 Martie!!! Noul Card Cadou va fi o surpriza perfecta pentru cei dragi tie!

Cardul Cadou de la UrbanShoes poate fi o surpriză foarte placută pentru cei dragi!

Ești în căutarea cadoului perfect pentru o zi de naștere, 8 martie, Valentine’s Day, Crăciun sau Paște? Oferă un Card Cadou persoanelor dragi cu care să își cumpere exact ceea ce își doresc. Gama noastră variată de încălțăminte poate fi cadoul ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați. Cadoul ideal este posibilitatea de a alege.

Poti alege un Card Cadou cu una dintre valorile 150, 200, 250, 300, 350 sau 400 lei. Livrarea se face rapid, pe email, iar destinatarul poate cumpara orice produs doar de pe UrbanShoes.ro. Cardul Cadou poate fi aplicat, sub forma de reducere prin codul unic pe care l-a primit in email, pe o singură comandă valoarea sa fiind scăzuta din totalul comenzii.

Pentru a beneficia de întreaga valoare a cardului cadou, vă recomandăm să alegeți un produs cu sumă egală sau mai mare decât valoarea cardului deoarece dacă cardul cadou este folosit pentru o comandă mai mică decât valoarea cardului, diferența dintre valoarea cardului și valoarea comenzii se pierde.

Nu uita sa profiți si de codul de reducere acordat in EXCLUSIVITATE comunității Crazy Deals. Vizitează pagina magazinului UrbanShoes pe Crazy-Deals.ro si vezi codul de reducere.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții UrbanShoes.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte UrbanShoes.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo