Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

S-a confirmat! Samsung lansează inelul inteligent „Galaxy Ring” în 2024. Iată ce știm până acum!

Samsung confirmă lansarea „Galaxy Ring” în 2024!

Zvonurile privind dezvoltarea unui inel inteligent de către Samsung au fost în aer pentru o perioadă, și se pare că lansarea acestuia este din ce în ce mai apropiată. O actualizare recentă a aplicației Samsung’s Galaxy Wearable confirmă denumirea acestuia ca „Galaxy Ring” și ne oferă o fereastră de lansare pentru dispozitiv.

Designul Galaxy Ring

În cadrul actualizării aplicației, unii utilizatori au identificat un pictogramă care oferă o idee generală despre cum arată inelul inteligent pe care Samsung îl pregătește. Și da, arată ca un inel.

samsung ring icon

Detalii suplimentare despre inel

Informațiile descoperite în aceeași versiune a aplicației ne oferă o imagine mai clară a planurilor Samsung:

  • Numele “Galaxy Ring” a fost confirmat direct în aplicație, acest nume fiind de asemenea înregistrat ca marcă de către Samsung în martie.
  • Aplicația a confirmat, de asemenea, că „Galaxy Ring” va fi lansat undeva în 2024.
  • Alte informații relevă că Samsung va utiliza o abordare similară cu alte dispozitive, oferind o aplicație separată ce va fi instalată pe dispozitivul tău ca un plug-in pentru Galaxy Wearable. Această aplicație suplimentară va oferi contorlul necesar pentru inelul inteligent, Samsung adoptând aceeași abordare pentru Galaxy Watch și alte dispozitive purtabile.
  • Au fost găsite informații despre conectivitatea Bluetooth a inelului și mesaje care vor apărea atunci când instalezi software-ul necesar, precum și când aplicația se „conectează la inelul tău”.

Funcționalitatea inelului

Se așteaptă ca „Galaxy Ring” să fie un dispozitiv axat pe monitorizarea sănătății, asemănător cu Oura Ring. Recent, TheElec a raportat că Samsung se află în mijlocul dezvoltării, iar leaker-ul Ice Universe a menționat că inelul va fi „vedeta” următorului eveniment mare Unpacked al Samsung, prevăzut în ianuarie.

Până la dezvăluirea acestui inel tehnologizat de la Samsung te invita sa descoperi si sa profiți de toate promoțiile Samsung aici pe Crazy-Deals.ro

Surse:

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo