Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Programul de Fidelitate Noriel: Ghid Complet

Dorința de a recompensa clienții fideli nu este ceva nou în lumea comerțului, dar ce face programul de fidelitate Noriel să iasă în evidență? Acest articol detaliază avantajele, termenii și condițiile, și modul de utilizare a acestui card de fidelitate menit să ofere o experiență de shopping mai plăcută și avantajoasă.

Cum să obții un Card Noriel de Fidelitate

Obținerea unui Card de Fidelitate Noriel este un proces simplu. Vizitați oricare dintre magazinele Noriel și completați un formular sau, pentru mai multă comoditate, optați pentru varianta virtuală a cardului Completează aici formularul pentru obținerea cardului. Veți primi un e-mail de confirmare în maximum 24 de ore după înregistrare.

formular online obtinere card fidelitate noriel

Notă importantă: Dacă nu confirmați cererea în termen de 30 de zile, aceasta va fi anulată.

Cum funcționează sistemul de puncte?

Pentru fiecare leu cheltuit în magazinele Noriel sau online, veți acumula un punct. Aceste puncte pot fi folosite ulterior pentru cumpărături, fie în magazinele fizice, fie online. Rata de conversie este de 40 de puncte = 1 leu.

Atenție! Unele produse și servicii pot fi excluse de la acumularea de puncte, cum ar fi cele care sunt deja la promoție.

Beneficii suplimentare

  • Perioadă de retur prelungită: Aveți până la 60 de zile pentru a returna un produs, cu condiția păstrării ambalajelor originale și a bonurilor fiscale.
  • Reduceri și Premii: Cardul vine cu o serie de beneficii adiționale, inclusiv reduceri și premii care pot varia în funcție de campaniile promotionale periodice.

Regulament și Termeni de Utilizare

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, trebuie să respectați termenii și condițiile programului, disponibile pentru consultare aici. Programul este deschis doar persoanelor fizice care au împlinit 18 ani și sunt rezidente în România.

Cum să îți verifici soldul de puncte

Puteți verifica soldul punctelor acumulate oricând în magazinele Noriel sau online, aici.

In final…

Programul de fidelitate Noriel este o oportunitate excelentă de a economisi și de a beneficia de oferte speciale, fie că sunteți în căutarea de jucării, produse pentru bebeluși sau hăinuțe. Nu ratați șansa de a vă face experiența de cumpărături mai plăcută și mai avantajoasă!

Dacă vrei să maximizezi economiile și să te bucuri de un shopping inteligent, nu uita să vizitezi pagina cu oferte, promoții și coduri de reducere a magazinului Noriel aici pe Crazy-deals.ro.

Sper că acest articol v-a fost util și vă încurajez să beneficiați de toate avantajele pe care programul de fidelitate Noriel le oferă.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo