Concurs Crazy Deals – Editia nr. 1

Au trecut deja 9 luni de cand te ajutam sa economisesti bani cu ajutorul ofertelor, promotiilor si reducerilor publicate pe Crazy-Deals.ro

Iti multumim ca ai devenit un vizitator constant al site-ului nostru!

Datorita faptului ca ai cumparat accesand ofertele publicate de noi, ne-ai dat increderea si motivatia sa continuam proiectul Crazy-Deals.ro dar si sustinerea financiara pentru a face acest lucru.

A venit timpul sa oferim innapoi comunitatii Crazy Deals dar sa si crestem in continuare aceasta minunata comunitate.

Incepand din acesta luna vom organiza concursuri in care oferim comunitatii Vouchere, premii in bani, reducerii substantiale si produse sau articole ale partenerilor nostrii.

Concursurile vor fi publicate pe blogul Crazy Deals si pe pagina de Facebook iar mecanismul de selectare a castigatorilor va fi specific fiecarei editii de concurs si va fi publicat, alaturi de regulamentul fiecarei editii, pe pagina prezentarii concursului.

Editia nr. 1 – Concurs Crazy Deals

Premiu Concurs Crazy Deals – Editia nr.1

1 x Voucher Cadou in valoare de 50 lei

Mecanism castigare premiu Editia nr. 1

Pentru a castiga Voucherul Cadou in valoare de 50 lei, iata care sunt pasii de urmat:

  1. Viziteaza postarea de concurs pe Facebook – Click aici sa vezi postarea
  2. Like si Distribuire postare concurs Crazy Deals Editia nr. 1;
  3. Viziteaza magazinul online Altex si lasa un comentariu in postarea de concurs Crazy Deals Editia nr. 1 cu un produs de pe Altex .ro pe care ti l-ai dori sa il cumperi.

Regulament Concurs Crazy Deals Editia nr. 1

Conditii de participare:

  • participantul trebuie sa aiba un profil de Facebook;
  • participantul trebuie sa indeplineasca toti pasii descrisi in mecanismul de castigare premiu;

Data incepere si terminare concurs:

Concursul incepe imediat ce postarea a fost publicata pe pagina de facebook si se va termina in data de 30.09 2020 ora 23:00

Extragere castigator Concurs Crazy Deals Editia nr. 1

Castigatorul va fi extras cu ajutorul site-lui random.org

Fiecare participant care a dat Like la postarea de concurs pana la data de terminare, va fi trecut intr-un tabel alaturi de un numar de concurs. Numerele de concurs vor fi numere consecutive incepand cu cifra 1.

Dupa extragerea numarului castigator , acesta va fi verificat daca a indeplinit toate conditiile descrise in mecanismul de castigare premiu. In cazul in care nu au fost indepliniti toti pasii din mecanismul de castigare premium , se va extrage un alt numar castigator pana cand va fi extras un numar castigator valid.

Acordare premiu Concurs Crazy Deals – Editia nr. 1

Acordarea voucherului cadou se face prin comunicarea electronica ( email sau chat ) a codului voucher.

In cazul exceptional in care nu se poate lua legatura cu persoana desemnata castigator, in termen de 15 zile de la data terminarii concursului, premiul se va raporta la concursuri ulterioare.

Cum poti folosi voucherul cadou pe Altex.ro

Voucherul poate fi folosit pe Altex.ro pana pe data de 19.10.2020 inclusiv, in urmatorul fel: Dupa ce ai adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, scrie/copiaza codul in campul „Insereaza un voucher” si apasa butonul “Aplica”. Valoarea voucherului va fi scazuta automat.

Profita de super OFERTELE Altex in cadrul campaniei de reduceri "Toamna se numara SUPER OFERTELE"

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții ?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo