Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Ce Înseamnă să Fii Membru în Clubul Footshop? Ghidul Tău Complet!

În lumea dinamică a modei streetwear, Footshop Club se poziționează ca o comunitate exclusivistă, oferind membrilor săi o serie de beneficii unice. A fi parte a Clubului Footshop înseamnă a te bucura de avantaje incontestabile, concepute special pentru a îmbogăți experiența de cumpărare și pentru a-ți permite să te bucuri de produsele tale preferate la prețuri mai mici și cu avantaje adăugate. Află în acest articol toate beneficiile oferite de acest program și cum poți să te alături comunității noastre.

Footshop Club

ALĂTURĂ-TE CLUBULUI FOOTSHOP. VEI PRIMI 50 RON PENTRU ÎNREGISTRARE ȘI 7% CASHBACK DIN COMENZILE TALE.

Beneficii ale Footshop Club

50 RON Reducere la Înregistrare

Crearea unui cont si aderarea la Clubul Footshop vine cu avantaje imediate. După înregistrare, primești un voucher de 50 RON, pe care îl poți utiliza pentru o achiziție de minimum 500 RON. Îți este practic oferită o reducere instant de 50 RON pentru a te bucura de produsele favorite.

Cashback de 7% pentru Comenzi

Fiecare achiziție efectuată prin Clubul Footshop recompensează. La fiecare comandă plasată, se acordă un voucher de 7% din valoarea totală a comenzii. Acest voucher poate fi utilizat la comanda următoare, sporind astfel valoarea fiecărei achiziții și asigurând că beneficiile se acumulează de fiecare dată când cumperi.

Lista de Dorințe

Funcționalitatea listei de dorințe este un avantaj suplimentar al aderării la Clubul Footshop. Dacă nu e momentul potrivit pentru a cumpăra un produs, îl poți salva în lista de dorințe pentru a nu uita de el. Această listă poate fi, de asemenea, distribuită ca inspirație pentru cadouri sau poate fi folosită pentru a crea o colecție de produse preferate.

Șanse Duble de a Câștiga la Raffle

Membrii Clubului Footshop au șanse duble de a câștiga la raffle. Aceasta înseamnă că probabilitatea de a câștiga o pereche de sneakerși mult dorită de pe platforma Footshop Releases se dublează pentru fiecare înscriere.

Reduceri și Oferte Exclusiv

Membrii Clubului Footshop sunt mereu la curent cu cele mai noi oferte și reduceri. În plus, ei primesc un flux regulat de știri și informații interesante din lumea streetwear.

Fiind vorba de reduceri si oferte exclusive , vizitează pagina Footshop pe Crazy-deals.ro si profita de codul de reducere in valoare de 10% oferit in exclusivitate comunității Crazy Deals.

Cadou de Ziua de Naștere

Toți membrii Clubului Footshop primesc un cadou special de ziua de naștere. Acesta este livrat prin email și aduce bucurie în ziua cea mare.

FOOTSHOP CLUB

ALĂTURĂ-TE CLUBULUI FOOTSHOP. VEI PRIMI 50 RON PENTRU ÎNREGISTRARE ȘI 7% CASHBACK DIN COMENZILE TALE.

Întrebări frecvente despre FootShop Club

Cum Funcționează Voucherul Footshop Club?

Voucherul primit la înregistrare și cel cashback de la comenzile anterioare pot fi aplicate și la produsele deja reduse. Sunt câteva excepții, cum ar fi voucherele cadou digitale și brandurile LEGO, Apple, Beats și Pietro Filipi.
Voucherul de înregistrare poate fi utilizat selectând căsuța “Am un cod promoțional” din coșul de cumpărături și introducând codul. Codul poate fi găsit în e-mail sau în profilul Footshop și are o valabilitate de 10 zile.
La fel, voucherul primit pentru comanda anterioară poate fi aplicat în aceeași manieră. Un nou cod este trimis după fiecare comandă validă. Valabilitatea acestuia începe după ce perioada de 30 de zile pentru retur s-a încheiat și codul este valabil pentru 180 de zile.

Cum Pot Beneficia de Cumpărăturile din Magazin?

Pentru a beneficia de cumpărăturile din magazin, trebuie să introduci numărul de pe bonul fiscal în secțiunea de reduceri a profilului personal. Codul de reducere va apărea automat și va fi adăugat la statutul VIP.

Cum Pot Combina Codurile de Reducere?

Poți combina codurile de reducere cu voucherele cadou și le poți aplica și produselor deja reduse. Ele nu pot fi combinate cu alte coduri sau vouchere care oferă reducere procentuală. Dacă dorești să utilizezi mai multe coduri de reducere cu valoarea absolută într-o singură comandă, te rugăm să contactezi echipa de suport clienți.

Cum Pot Deveni Membru VIP?

Statutul de membru VIP este acordat atunci când cumpărăturile tale din ultimele 12 luni ajung la 1000 RON. Toate comenzile finalizate din profilul tău se acumulează.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo