Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Beneficii Exclusive cu Programul de Fidelitate de la OTTER

Te-ai întrebat vreodată cum să obții mai multă valoare din cumpărăturile tale pe Otter? Programul de fidelitate de la OTTER îți oferă răspunsul. Descoperă cum poți economisi cu fiecare achiziție!

Ce este programul de fidelitate OTTER ?

OTTER a lansat un program de fidelitate pentru a-și răsplăti clienții fideli, oferindu-le reduceri substanțiale pentru cumpărăturile lor. Acest program este aplicabil în magazinele fizice sub denumirea TEZYO, OTTER, GRYXX, ALDO și EPICA, dar și în magazinele online: www.otter.ro, www.tezyo.ro, www.gryxx.ro și aldoshoes.com.ro.

Cum să te înscrii?

Dacă ai peste 16 ani, poți deveni participant! Tot ce trebuie să faci este să completezi și să semnezi formularul de înscriere disponibil în magazinele participante. După ce ai completat formularul cu datele tale reale, vei primi cardul de fidelitate, care este personal și nu poate fi transferat.

Mecanismul de funcționare

Pentru a acumula beneficiile programului:

  • În magazinele fizice: prezintă cardul sau codul acestuia la casă înainte de a plăti.
  • În magazinele online: creează un cont nou sau loghează-te în contul tău existent și asigură-te că introduci codul cardului.
pagina creare cont Otter.ro

Atingând anumite praguri de cheltuieli, vei beneficia de reduceri substanțiale, precum:

  • Reducere de 7% sau 10% după cheltuieli de 1.000 lei.
  • Reducere de 10% sau 15% după cheltuieli de 3.500 lei.

Notă importantă:

  • Discountul oferit nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.
  • Valabilitatea discountului este de 12 luni, dar poate fi reactivată dacă atingi din nou pragurile minime în acest interval.
  • Dacă, după 12 luni, nu mai atingi pragurile minime, discountul se anulează, iar procesul de acumulare se reia de la zero.

In final…

Dacă vrei să maximizezi economiile și să te bucuri de un shopping inteligent, nu uita să vizitezi pagina cu oferte, promoții și coduri de reducere a magazinului de pe Crazy-deals.ro.

Programul de fidelitate de la OTTER este o oportunitate excelentă pentru iubitorii de încălțăminte și accesorii să economisească bani la fiecare achiziție. Așadar, dacă încă nu ești membru, acum este momentul să te înscrii și să începi să beneficiezi de avantajele acestui program.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere ?

Abonează-te la Notificările cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo