BLACK FRIDAY
Expirate

Black Friday Kiehls cu Reduceri de pana la 30%

Kiehls.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Profita de super Reduceri de Black Friday pe Kiehls! Ai -25% REDUCERE pentru toate produsele si -30% REDUCERE la achizițiile de minim 500 de lei. Descopera Reducerile de Black Friday!

Oferta constă în faptul că beneficiezi -25% REDUCERE pentru toate produsele & -30% REDUCERE pentru achizițiile care depășesc suma de 500 de lei.

Calendarul Advent, seturile și produsele care fac parte din colecția de sărbători nu intră în promoție.

*Ofertă valabilă online și în magazine în perioada 09-13.11.2022, în limita stocului disponibil.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Kiehls.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Kiehls.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo