Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

REDUCERE

Actualizează-ți afacerea cu o Vitrină frigorifică UGUR – 6% Reducere doar pe Biasicom.ro!

Biasicom.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Vrei să îți îmbunătățești afacerea și să oferi o experiență de shopping superioră clienților tăi? Biasicom.ro te ajută cu o reducere specială de 6% la Vitrina frigorifică profesională UGUR USS 374 DTKL. Aceasta este oportunitatea perfectă pentru a investi în echipamentul tău și a face un pas înainte spre succesul afacerii tale.

Vitrina frigorifică profesională UGUR este cunoscută pentru fiabilitatea sa și este ideală pentru a păstra produsele la o temperatură optimă, asigurând în același timp o prezentare excelentă a produselor. Cu această reducere, poți să te bucuri de toate aceste beneficii la un preț mai mic.

Nu rata această ofertă limitată în timp! Profită de această reducere și fă-ți afacerea mai eficientă și atractivă pentru clienți. Acționează acum și dă un nou impuls afacerii tale cu Vitrina frigorifică profesională UGUR USS 374 DTKL de la Biasicom.ro.

Descriere Vitrina frigorifica profesionala UGUR USS 374 DTKL, 358L, Clasa D, Termostat reglabil, Iluminare LED, H 198 cm, Alb

Este destinata cu precadere pentru sectorul comercial pentru prezentarea si pastrarea marfurilor cum ar fi: produse lactate, bere, bauturi racoritoare, fructe, etc.;

Vitrină frigorifică verticală cu răcire ventilată, termostat mecanic, 5 rafturi ajustabile, un design interior special pentru a asigura o capacitate mare de încărcare, iluminare interioară pentru a oferi vizibilitate perfectă a produselor, ușă din sticlă temperată, casetă de reclame iluminată, încuietoare, 2 picioare reglabile și 2 roți.

Datele de răcire se referă la umiditatea aerului de 55% și temperatura ambientală de 30°C, altfel capacitatea de răcire poate varia!

Termostat ajustabil

Vitrina vine cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala.

Garnitura antibacteriana

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta.

Ventilator

Ventilatorul plasat in interiorul racitorului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si umiditatii din interior. Astfel, temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

Inaltime 198 cm
Latime 64 cm
Adancime 59.5 cm
Greutate 89 Kg

Și nu uita, pentru cele mai bune oferte și coduri de reducere, reveniți pe Crazy-Deals.ro. Continuăm să aducem cele mai noi promoții și reduceri pentru a te ajuta să economisești mai mult la fiecare achiziție. Vizitează-ne regulat și nu vei rata nicio ocazie de a face economii!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Biasicom.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Biasicom.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo