Cod reducere Telerenta - O Lună Gratuită de Chirie la Produsele Electronice Vezi cod reducere

Activeaza-ti bonusul de 50GB pe Orange

Orange.ro
Îți place oferta?+3
Îți place oferta?+3

Ai nevoie de internet mobil mai mult? Activeaza-ti bonusul de 50GB pe Orange si bucura-te de libertate pe internet din confortul casei tale.

Activeaza-ti bonusul de 50GB pe Orange

Informatii importante legate de aceasta campanie Orange

Cine poate solicita activarea bonusului?

Bonusul poate fi activat de catre clientii PrePay si de catre abonatii Orange persoane fizice, de pe numerele active de voce mobila. Abonatii persoane juridice pot activa bonusul pe numerele active de voce si date mobile.

Bonusul poate fi activat prin accesarea paginii www.orange.ro/myaccount/reshape/50-GB din My Orange, in perioada 20 martie – 30 aprilie 2020. Daca nu ai cont este necesar inregistrarea unui cont nou (dureaza 1 minut si este foarte simplu ).

Cum pot activa bonusul de 50 GB internet 4G

Utilizatorii de cartela PrePay si abonatii Orange persoane fizice pot alege numerele active de voce mobila pe care vor sa activeze bonusul de 50 GB din contul My Orange. Astfel, bonusul va fi activat pe fiecare numar de telefon solicitat. Pentru abonatii persoane juridice, bonusul de 50GB se solicita si se activeaza pe toate numerele active de voce si date, administrate într-un cont de persoana juridica.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi promoții și coduri reducere Orange.ro?

Abonează-te la Notificările cu Oferte Orange.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo