REDUCERE
Expirate

40% reducere OFF pe Nemira

Nemira.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Profita de promoția Nemira „40% reducere în coș„. Oferta „40% reducere la cos” este valabila pentru o selecție de titluri semnalizate prin bulina „PROMO” , in perioada 16 ianuarie (ora 12:00) – 31 ianuarie (ora 23:59) 2023, in limita stocului disponibil.

Reducerea se aplica la coșul de cumpărături, indiferent de valoarea comenzii. Aceasta va fi dedusa din valoarea totala a produselor eligibile comandate si nu se cumulează cu alte oferte active pe Nemira.

Beneficii de a fi client Nemira.ro:

  • 1. Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei
  • 2. Daca dorești sa oferi un cadou pentru cineva drag, poti trimite și un mesaj personalizat de care se ocupa Nemira
  • 3. Primești puncte de loialitate daca ești înscris in programul Supercititor Nemira

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Nemira.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Nemira.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo