EXCLUSIV Cod Reducere Answear -15% / -5% Vezi cod reducere

REDUCERE

12 dispozitive FUMZ cu 0% nicotina la doar 490 lei | Promoție

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Fumz.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Descoperă si profita de promoția FUMZ: FUMZ 12 Tasting Pack, nicotină 0% la doar 490.00 lei TVA inclus.

Kitul FUMZ 12 Tasting Pack conține 12 produse disponibile în mai multe sortimente: Banana Ice, Bubble Gum Ice, Cola Ice, Grape Ice, Green Apple Ice, Mango Ice, Melon Ice, Mint Ice ,Orange Ice, Pineapple Ice, Raspberry Ice, Watermelon Ice.

Tehnologia inovatoare a acestui produs este din ce în ce mai preferată de fumătorii din întreagă lume, dar în același timp acoperă un procent foarte mare de nefumători care se bucură de senzație, fără nicotină, gudron și tutun.

Dispozitivul înlocuiește perfect și completează obiceiul fumatului convențional.

Specificații FUMZ 12 Tasting Pack, nicotină 0%

  • Fără nicotină
  • Arome: 12
  • Baterie: 650 mAh
  • LED indicator
  • Produsul este de unică folosință

Nu uita sa profiți si de codul de reducere acordat in EXCLUSIVITATE comunității Crazy Deals. Vizitează pagina magazinului FUMZ pe Crazy-Deals.ro si vezi codul de reducere.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Fumz.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Fumz.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo