REDUCERE
Expirate

Școlărești la Cărturești! Pana la 20% reducere!

Carturesti.ro
Îți place oferta?+2
Îți place oferta?+2

Zeii au hotărât: începe școala! Pana pe 30 septembrie, pe Carturesti găsești rechizite care te vor face să te simți ca în Olimp. Inspiră-te din personajele mitologice preferate și bucură-te de reduceri* speciale: pentru zei, -20% la cumpărături mai mari de 200 de lei, pentru semizei, -15% la cumpărături mai mari de 150 de lei și pentru eroi, -10% la cumpărături mai mari de 100 lei!

Zeu, semizeu sau erou, fiecare dintre voi este așteptat aici pentru a-și pune la punct strategiile pentru noul an școlar cu manuale, ghiozdane, penare și alte rechizite alese după preferința fiecăruia.

Școlărești la Cărturești și ai tot ce iți trebuie pentru a-ți scrie propria odisee!

* Reducerile se aplică produselor din stoc, în limita disponibilității.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo