REDUCERE
Expirate

Reduceri Carturesti -20% LITERATURA ÎN DOZE MICI 2022

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

O proză scurtă nu vine aproape niciodată singură, se așază mai mereu alături de suratele ei, celelalte proze scurte, în volum, antologie sau chiar în formă de revistă dedicată.

În perioada 19-28 iulie, Carturesti a pregătit o selecție foarte cuprinzătoare de proze scurte în română și engleză, cu până la 20% reducere, pentru momente limitate, dar intense de lecturi incitante de vară.

Campanie potrivită atât pentru pasionații genului, cât și pentru cei care de-abia încep să guste literatura în doze mici.

Campanie valabilă doar pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, între 19 și 28 iulie.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo