REDUCERE
Expirate

Reducere 50% Pat matrimonial Bertilia, rabatabil pe perete de tip Murphy, alb, 223 x 195 x 220 cm pe Chilipiul Zilei

Chilipirul-Zilei.ro
Îți place oferta?+74
6.692,50 Lei 13.385,00 Lei Profit de reducere
Îți place oferta?+74
6.692,50 Lei 13.385,00 Lei Profit de reducere

Profita de Oferta Zilei pe Chilipirul Zilei: 50% reducere la Patul matrimonial Bertilia, rabatabil pe perete de tip Murphy, alb, 223 x 195 x 220 cmm. Doar astazi il poti cumpara la Pret redus de 6.692,50 Lei

Profita si tu de reducerea de 50% pe Chilipirul Zilei

Reducere 50% Pat matrimonial Bertilia, rabatabil pe perete de tip Murphy, alb, 223 x 195 x 220 cm pe Chilipiul Zilei

Detalii Pat matrimonial Bertilia, rabatabil pe perete de tip Murphy, alb, 223 x 195 x 220 cm cu pret redus cu 50% pe Chilipirul Zilei

Acest frumos pat stil Murphy produce o pasiune pentru profesie. Nu este doar o piesă de mobilier cu un mecanism genial, ci și o modalitate de a transforma o cameră de oaspeți într-un dormitor complet, o cameră pentru copii într-o cameră mare pentru joacă și dormit și un birou într-un loc confortabil. Ergonomia incredibilă și simplitatea ideii – combinând arcuri cu gaz cu un mecanism extrem de puternic, poți întinde patul în siguranță și ușor în câteva secunde. 

  • Dimensiuni: 223cm H x 195cm W x 220cm L
  • Greutatea totală a produsului: 194 kg
  • Dimensiunea saltelei: 140 x 200 cm
  • Materialul cadrului: Lemn fabricat
  • Capacitate de greutate: 250 kg
  • Lamele: incluseSaltea inclusă: Nu
  • Grosimea saltelei recomandată: 20 cm

Detaliile tehnice despre Patul matrimonial Bertilia, rabatabil pe perete de tip Murphy, alb, 223 x 195 x 220 cm la reducere au fost preluate de pe Chilipirul Zilei.

Pentru mai multe oferte asemenatoare poti urmarii zilnic pagina cu promotii si reduceri Chilipirul Zilei de pe Crazy Deals.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Chilipirul-Zilei.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Chilipirul-Zilei.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo