Expirate

Promotie VVV: 10% Reducere la Toate absorbantele și tampoanele Enroush, din 100% bumbac organic

Viataverdeviu.ro
Îți place oferta?+2
Îți place oferta?+2

Magazinul Viata Verde Viu alături de fetele de la Enroush isi propun să transforme „acea perioadă a lunii” dintr-un subiect rușinos, tabu, într-o experiență cu impact pozitiv, oferind în același timp o alternativă organică pentru îngrijirea zonei intime.

Pe magazinul verde viu vei găsi produse pentru menstruație doar din 100% bumbac organic, fără ingrediente pe care nu le poți pronunța!

În plus, toate absorbantele și tampoanele Enroush au 10% Reducere pana pe 4 mai.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Viataverdeviu.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Viataverdeviu.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo