REDUCERE
Expirate

Promotie Carturesti – Toamna se numara editurile cu 20% reducere

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Se spune despre toamna editorială că este Crăciunul editurilor din România. Apar titlurile așteptate peste an, iar cititorii își scot listele făcute în ultimele luni, pentru a-și crea lângă fotoliul de lectură teancul de cărți de citit în sezonul rece.

În acest spirit te invit pe carturesti.ro, pentru a afla ce pun pe masă unele dintre editurile românești.

De fapt, vorbim despre mai mult, pentru că în perioada 1 – 7 octombrie toate titlurile din oferta editurilor Corint, Curtea Veche*, Epica, Grupului Editorial Art, Hyperliteratura**, Nemira***, OMG, Rao, Trei au -20% discount pentru că știm că a sosit timpul ideal pentru a citi tot ce ne place, ne trebuie și ne animă.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo