RECOMANDAT
Expirate

Promotie Carturesti SUMMER READING

Carturesti.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Vara asta citim. Și nu orice, pentru că am pregătit o selecție amplă cu recomandări de lecturi de vară dintre cele mai diverse. Pentru început, vă propunem să încercați recomandările noastre de cărți cu simțul umorului.

În felul ăsta vă binedispuneți pentru ceva vreme (mai ales dacă aveți concediu mai târziu în vară) și puteți trece mai ușor la următoarea etapă și la următoarea serie de lecturi. Spuneți-ne sincer, faceți vreodată vreun bagaj fără să puneți una, două cărți în valiză?

Pentru aceia dintre voi care călătoriți cu avionul și aveți limită de kilograme la bagaje, avem o selecție specială de cărți ușor de luat cu tine. Sau, de ce nu, recomandările noastre de deschis porți către alte lumi. Titlurile din categoria o sperietură bună vine citind se asortează în mod natural cu o călătorie cu trenul autohton.

Tot aici recomandăm și cărțile care vă fac mintea suplă; aveți timp berechet de aprofundat. Pe plajă, sunt numai bune cărțile de care să te îndrăgostești. Iar la munte merge să recitiți un clasic, sincer. Sau, dimpotrivă, să vă distrați cu propunerile noastre de citit în stele. Pe marginea unei piscine, cu un cocktail în mână, mergeți la sigur cu bestsellerurile primei jumătăți de 2022, ca să vă simțiți în trend din toate punctele de vedere.

Amatorii de lecturi tinere se pot bucura în continuare de o selecție dedicată YA. Iar pentru copii, mai mici sau mai mari, avem și cărți de noapte bună, dar și de joacă, bune și pentru părinți, mai ales că îi țin ocupați pe cei mici.

Sugestiile noastre vă așteaptă în perioada 21 iunie – 31 august, cu tentații în limba română și engleză, numai pe carturesti.ro. Vă urăm așadar, vacanță, pardon, lectură plăcută! #cartediem

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo