REDUCERE
Expirate

Promotie Carturesti Seria de autor Junji Ito cu -20%

Carturesti.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Vara asta e a iubitorilor de Manga sau nu mai e deloc. Fatalitate! Dar să revenim la veștile bune: începând cu august, vei avea 20% reducere la câte o serie Manga în fiecare lună. Oferta este valabilă în toate librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

Urmărește-ne lună de lună și ai din nou ocazia să îți completezi colecția Manga cu favoriții tăi, la prețuri de neratat!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo