Reducere
Expirate

Promotie Carturesti – Selectie Tematica, TRAUMA -20% reducere

Carturesti.ro

Profita de promotia Carturesti la cartile selctate cu tematica TRAUMA, Reducerile sunt de -20%.

Fii pe faza pentru a profita si de alte reduceri si promotii Carturesti.

De ce dezvoltă copiii boli uneori greu de vindecat? De ce ajung adolescenții să se înfometeze? Ar trebui să ne resemnăm pur și simplu cu faptul ajungem să trăim într-un moment sau altul dezechilibre majore în viața noastră, așa cum sunt anxietatea sau depresia, diabetul sau leucemia, și să ne mulțumim cu tratamente care ating simptomele, fără a cerceta mai îndeaproape adevăratele cauze ale suferințelor noastre?

Din ce în ce mai mulți experți documentează astăzi teorii care afirmă că bolile nu sunt bazate numai pe anumite predispoziții organice sau pe “gene rele”, ci sunt rezultatul unor experiențe de viață neprocesate psihic, sunt consecințe ale unor traume pe care le-am trăit și pe care le exprimăm inclusiv prin starea corpului nostru.

Înțelegerea și dezvoltarea unor teorii și maniere de lucru în domeniu sunt importante pentru psihologie și medicină, ca, de altfel, pentru toate celelalte științele care au ca obiect de studiu psihicul uman, motiv pentru care vă propunem o serie de lecturi tematice care să vă aducă un plus de curiozitate și înțelegere și care să vă motiveze să trăiți cât mai echilibrat. #menssanaincorporesano

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Crazy-Deals.ro
Logo