REDUCERE
Expirate

Promotie Carturesti – Selectie Tematica, TRAUMA -20% reducere

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Profita de promotia Carturesti la cartile selctate cu tematica TRAUMA, Reducerile sunt de -20%.

Fii pe faza pentru a profita si de alte reduceri si promotii Carturesti.

De ce dezvoltă copiii boli uneori greu de vindecat? De ce ajung adolescenții să se înfometeze? Ar trebui să ne resemnăm pur și simplu cu faptul ajungem să trăim într-un moment sau altul dezechilibre majore în viața noastră, așa cum sunt anxietatea sau depresia, diabetul sau leucemia, și să ne mulțumim cu tratamente care ating simptomele, fără a cerceta mai îndeaproape adevăratele cauze ale suferințelor noastre?

Din ce în ce mai mulți experți documentează astăzi teorii care afirmă că bolile nu sunt bazate numai pe anumite predispoziții organice sau pe “gene rele”, ci sunt rezultatul unor experiențe de viață neprocesate psihic, sunt consecințe ale unor traume pe care le-am trăit și pe care le exprimăm inclusiv prin starea corpului nostru.

Înțelegerea și dezvoltarea unor teorii și maniere de lucru în domeniu sunt importante pentru psihologie și medicină, ca, de altfel, pentru toate celelalte științele care au ca obiect de studiu psihicul uman, motiv pentru care vă propunem o serie de lecturi tematice care să vă aducă un plus de curiozitate și înțelegere și care să vă motiveze să trăiți cât mai echilibrat. #menssanaincorporesano

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo