Cod reducere Answear -15% prod. cu preț întreg -5% prod.cu preț redus Vezi cod reducere

REDUCERE
Expirate

Promotie Carturesti RAFTUL BSF – O SELECTIE CU PANA LA -15% REDUCERE

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Între 20 – 27 septembrie pe Carturesti aveți până la -15% reducere la titluri de specialitate și jocuri care să vă aducă explicații despre fenomenele care ne înconjoară.

Campanie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

Lumea arată cu totul diferit în lumina științei. De exemplu, copacii sînt alcătuiți în principal din aer. Atunci cînd ard se reîntorc în atmosferă și căldura degajată este de fapt căldura Soarelui capturată atunci cînd aerul a fost transformat în copac, iar în cenușă găsim acea mică parte ce provine din pãmînt, nu din aer.”, Richard Feynman, „Ce este știința?”, prelegere ținută în 1966 la a XV-a adunare anuală a Asociației Naționale a Profesorilor de științe din SUA.

Farmecul acestui exemplu, și nu numai, îi animă pe organizatorii BucharestScience Festival să adune comunitatea în jurul celor mai recente descoperiri, fără a uita să le analizeze pe cele din trecut. Pentru cei care aleg să vadă lumea prin filtrul științei, de la mic la mare, am pregătit o selecție spre susținere și delectare.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo