REDUCERE
Expirate

Promotie Carturesti FUNKO 2022 -20%

Carturesti.ro
Îți place oferta?+34
Îți place oferta?+34

Începând cu 30 martie, it’s Funko time pe carturesti.ro! Figurinele tale preferate din vinil devin și mai simpatice vreme de două săptămâni, pentru că întreaga ofertă în stoc 24h ajunge la tine cu 20% reducere până pe 13 aprilie.

Liber, așadar, la completat colecții pentru cei mari și jucăuși dar, bineînțeles, și pentru cei mici și jucăuși: de la Peppa Pig la The Witcher, de la Harry Potter la Star Wars, trecând prin Pokémon, personaje manga și fotbaliști celebri sau trupe rock iconice, figurinele Funko încântă de fiecare dată ochiul, dar și imaginația. #funk it #funkotime

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo