REDUCERE
Expirate

Promotia Splash Sale BestValue – 50% la al doilea

BestValue.eu
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Campania de reduceri BestValue Splash Sale iti aduce de 2x mai mult chef de shopping: parfum + parfum, make-up + parfum, make-up + skincare… combina-le si te bucuri de -50% la al 2-lea produs.

Promotia Splash Sale BestValue - 50% la al doilea

*Campania este valabila in perioada 10 – 12.08.2021, exclusiv online, si se aplica la produsele la pret intreg si cu livrare la domiciliu din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii. Discountul de 50% la al doilea produs se calculeaza in cos, pentru produsul cu valoarea cea mai mica si nu se aplica la produsele care se afla deja in alta promotie, la cele cu livrare in aeroport si nici la cele din categoria Parfumuri Niche.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții BestValue.eu?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte BestValue.eu

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo