REDUCERE
Expirate

Promotia Gradina Scriitoarelor pe Carturesti -20% reducere

Carturesti.ro
Îți place oferta?+45
Îți place oferta?+45

Știm prea bine că nu se face primăvară cu o singură floare, nici măcar cu un buchet, chiar și atunci când buchetul cuprinde cele mai recente apariții editoriale feminine, cu un accent de savoare pe literatura contemporană din România.

Însă este important să știi ce semeni, ca să ai o idee mai clară despre ce vei culege mai târziu; cu cât continuăm să semănăm mai mulți cititori și cititoare, cu atât vom culege apoi mai multe scriitoare.

Deschidem așadar Grădina Scriitoarelor pe carturesti.ro cu o selecție cu până la -20% a unora dintre cele mai interesante și apreciate volume publicate de autoare în 2020 și 2021: de la ficțiune și poezie la memorii, dezvoltare personală sau științe. #gradinascriitoarelor #8martie

Campanie valabilă pe carturesti.ro în perioada 1-15 martie, în limita stocului disponibil.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo