REDUCERE
Expirate

Promo Kiehl’s Alege-ti formulele favorite | Cod reducere

Kiehls.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Personalizează-ți rutina de îngrijire! Pentru achiziții de minim 250 sau 300 de lei, îți poți alege 3 sau 5 mini mini produse, în funcție de nevoile și preferințele tale pe Kiehl’s. Foloseste codul de reducere Acum!

Ofertă valabilă online și în magazine în perioada 14-25.10.2022, în limita stocului disponibil. În magazine, mini produsele pot varia în funcție de stocul disponibil din fiecare locație.

În cazul indisponibilității unuia sau mai multor produse în stoc, Kiehl’s își rezervă dreptul de a modifica referințele cu produse de valoare echivalentă.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Kiehls.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Kiehls.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo