Cod reducere Answear -15% prod. cu preț întreg -5% prod.cu preț redus Vezi cod reducere

Expirate

MAKE YOUR OWN FESTIVAL – Muzica de festival la tine acasa cu pana la 25% reducere pe Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?0
Îți place oferta?0

Suntem în plin sezon estival și ne lipsesc multe lucruri pe care le făceam vară de vară, dar mai cu seamă ne lipsesc festivalurile de muzică, cu așezat pe pajiște, cu stat la taclale și cu multă muzică bună, ascultată live, la firul ierbii.

Carturesti a pus la cale un plan care să ne aline puțin dorul: o selecție excelentă de muzică, cu reduceri de până la 25%.

Iată câțiva dintre invitații confirmați direct la voi acasă: Franz Ferdinand, Gorillaz, Placebo, Muse, Bob Dylan, The Killers, The 1975, Florence + the Machine and all the rest. Inclusiv pe vinil! E liber la line-up și set list: DJ sunteți chiar voi.

Make your own Festival!

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo